Pentru picioare de model! Pozitii yoga pe care le poti face acasa

Standard

Pentru ca vremea se incalzeste, va veni momentul in care vei scoate din sifonier fustele si pantalonii scurti. Tonifiaza-ti picioarele cu o serie de pozitii de yoga eficiente!

 

Yoga

14.4.2013

Razboinicul

 

Paseste cu piciorul drept, ca in fotografie, indoindu-l pana aproape de 90 de grade, in timp ce piciorul stang ramane in spate, cu calcaiul intors catre interior. Lasa-te usor in jos si intinde mainile catre tavan, cu palmele spre interior. Respira adanc de cinci ori, dupa care repeta pasind cu piciorul stang in fata.

 

 

 

 

Razboinicul 2

 

Paseste ca si in pozitia precedenta, doar ca lateral si intinde mainile de o parte si de alta a corpului, la nivelul umerilor. Ramai in pozitie si respira de cinci ori adanc, dupa care repeta pentru celalata parte.

 

 

 

 

Triunghiul

 

Din pozitia anterioara, indreapta piciorul indoit astfel incat sa fie ambele departate la distanta egala fata de trup. Apoi indoaie trunchiul astfel incat sa atingi cu mana fluierul piciorului, iar cealalta sa fie indreptata, impreuna cu fata, spre tavan. Ramai asa pentru cinci respiratii adanci, dupa care repeta pentru cealalta parte.

 

 

 

 

Razboinicul 3

 

Stai dreapta si apleaca-te inainte, pana cand atingi podeaua cu mainile, sau daca este prea greu, o masa sau un scaunel jos. Transfera toata greutatea pe piciorul stang, indoaie genunchiul usor si ridica piciorul drept, indreptandu-l catre spate, avand grija ca varfurile sa fie directionate perpendiculat pe podea. Daca te simti in echilibru, ia mainile de pe sol si impreuneaza-le la piept. Ramai asa pentru 5 respiratii si repeta pentru celalalt picior.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s